Möt Nils – Vår Tekniska Marknadsförare

Publicerat av

Hej!

I somras blev jag en i Topvisible-gänget efter att ha gjort mitt examensarbete här. Det känns otroligt kul att få chansen på ett ställe som Topvisible. Det är en arbetsplats med högt i tak och otroligt mycket kunskap, något jag ser fram emot att lära mig av!

Utanför jobb är jag ett fanatiskt hockeyfan som inte missar en match Leksand spelar. När det inte är hockey ( 😛 ) umgås jag helst med familj och vänner eller reser och jagar nya upplevelser. Laga mat är ett intresse jag önskar fick mer tid!

Vad kommer min roll på Topvisible att vara?

Jag kommer arbeta som Digital Marknadsförare, med fokus på det tekniska. Det kan innebära att jag t.ex. implementerar avancerad analytics-tracking eller optimerar teknisk-SEO. Tanken är att jag med min tekniska kunskap ska komplettera gänget på Topvisible!

En sista sak jag inte får glömma!

Den 10:e Oktober är det äntligen dags för årets helt klart bästa konferens inom digital marknadsföring – SearchStars! Ett event som du givetvis inte får missa som är fyllt med spännande föreläsare och mingel med kollegor i branschen. Säkra din plats här, innan biljetterna tar slut!

Hoppas ni fick en lite klarare bild av vad jag kommer göra och vilka problem ni kan komma till mig med! 🙂

/ Hälsningar Nils!

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *