RankTrail har landat – bli en bättre e-handlare och webmaster

Publicerat av

Nu drar vi undan ridån för vår största mjukvarusatsning hittills. Mina damer och herrar, här är RankTrail!

RankTrail är ett helt nytt verktyg för e-handlare och webmasters som gör det lättare att förstå och hålla koll på sina placeringar i Googles sökresultat. Relationen mellan webbtrafik och placering på Google är lika solklar som viktig. En bättre förståelse av och ett smidigare arbete med webbsajtens Google placeringar leder till åtgärder, förbättringar och ökad webbtrafik. Ökad webbtrafik betyder, inte minst för e-handlare, även ökade intäkter.

Med en större insikt i sina placeringar kan man också fokusera sitt SEO-arbete på att synas på rätt sökord och få webbtrafik som inte bara är av större volym utan också är av högre kvalitet. Man kan helt enkelt synas där konsumenterna letar.Utvecklingen och testningen av RankTrail har skett tillsammans med några av våra härligaste kunder och mottagandet hos dem har varit väldigt varmt. Men ta oss inte på orden utan prova själv – vi bjuder på 14 dagars fri användning!

RankTrail fyller en viktig funktion genom hela spektrat av företags satsningar på sökmotoroptimering. I början avslöjar verktyget vilket utgångsläge man har och vilka konkurrenter som rankar högt på vilka sökord. På sikt får användaren en tydlig bild över sökordens placeringar som går upp och ner på Google. RankTrail hjälper alltså användaren att se var man bör jobba hårdare och var man lyckas väl med sin satsning.

Med RankTrail fyller vi ett ekande tomrum för webmasters och e-handlare med sitt kraftfulla, men lätthanterade verktyg. Det glasklara målet är att ge användaren ett intuitivt och överskådligt sätt att övervaka tusentals sökords placeringar.

Verktyget uppdateras löpande och nya funktioner läggs till med jämna mellanrum. Ambitionen är trots det att hålla fast vid den otekniska enkelheten som många e-handlare och marknadsavdelningar efterfrågat.

Att prova RankTrail är gratis i 14 dagar – så varför vänta?!

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *