ToppenMorgon – Nu gör rösten sitt intåg i sökmotoroptimering!

Toppenmorgon: Nu gör rösten sitt intåg i sökmotoroptimering! 

Fredagen den 1 juni bjuder vi in till ToppenMorgon – denna gång med Magnus Äng och Fanny Edenbro i täten.

Rösten börjar bli en viktig del i sökandet efter information och Google tar detta på högsta allvar med nya lanserade tjänster och fler runt hörnet. Redan nu ser vi hur sökandet efter information börjar ersättas av röstsök och påverkar ditt arbete med sökmotoroptimering.
Kom och ät en god frukost med oss, bli inspirerad och mingla med andra sköna personer. Som vanligt är det först till kvarn som gäller!
sociala medier

 Vad är ToppenMorgon?

ToppenMorgon är ett frukostseminarium vi bjuder in till den sista fredagen i varje månad. Förutom att våra konsulter berättar om det senaste och det hetaste inom vår nisch får du möjligheten att mingla med andra intresserade, samt att vara med i utlottningen om en gratis kurs! Varje månad handlar frukostseminariet om olika teman där vi tidigare pratat om t.ex, sökordsanalys, anpassade rapporter och olika söktrender.

Upplägget på vårt frukostseminarium är enkelt:

  • Vi köper frallor och pålägg (och sätter på kaffe såklart!)
  • Vi förbereder en kort men lärorik halvtimme
  • Du äter frallor, minglar och lär

Anmäl dig i formuläret högst upp. Allting är helt kostnadsfritt, men anmäl dig bara om du vet att du kommer. Skulle du få förhinder, så hör gärna av dig. OBS! Platserna är begränsade så först till kvarn gäller.

Som vanligt och i mån av tid vill vi även berätta korta nyheter som vi snappar upp om SEOPPC och internetmarknadsföring

Välkommen!

 

Kommande kurser