ToppenMorgon special edition – Grinchens bästa julkampanjer!

ToppenMorgon very merry special edition – Grinchens bästa julkampanjer!

Har du tappat inspon inför julen? Funderar du på hur du ska bygga dina digitala julkampanjer i år? Är du rädd för att gå i onödiga fällor och gå miste om fina julaffärer?
Well, vi vet att Grinchen gnuggar sina händer av bara tanken på en misslyckad julkampanj, därför bjuder vi in er till en ToppenMorgon extraorinare där vi hjälper er att dodga de värsta fallgroparna för era julkampanjer!
Vi ger såklart också ett par heta tips på vad du kan (läs bör) tänka på när du roddar dina digitala julkampanjer! Merry Grinch free Christmas everybody allihopa!
Kom och ät en god frukost med oss, bli inspirerad och mingla med andra sköna personer den 24 november.
Seminarie om Google AdWords

 Vad är ToppenMorgon?

ToppenMorgon är ett frukostseminarium vi bjuder in till den sista fredagen i varje månad. Förutom att våra konsulter berättar om det senaste och det hetaste inom vår nisch får du möjligheten att mingla med andra intresserade, samt att vara med i utlottningen om en gratis kurs! Varje månad handlar frukostseminariet om olika teman där vi tidigare pratat om t.ex, sökordsanalys, anpassade rapporter och olika söktrender.

Upplägget på vårt frukostseminarium är enkelt:

  • Vi köper frallor och pålägg (och sätter på kaffe såklart!)
  • Vi förbereder en kort men lärorik halvtimme
  • Du äter frallor, minglar och lär

Anmäl dig i formuläret högst upp. Allting är helt kostnadsfritt, men anmäl dig bara om du vet att du kommer. Skulle du få förhinder, så hör gärna av dig. OBS! Platserna är begränsade så först till kvarn gäller.

Som vanligt och i mån av tid vill vi även berätta korta nyheter som vi snappar upp om SEOPPC och internetmarknadsföring

Välkommen!

 

Kommande kurser