SEO-kurs Länkbygge Göteborg

SEO-kurs om länkbygge för dig i Göteborg – lär dig allt om länkar till er webbplats

En tekniskt väloptimerad webbplats med bra skrivna texter är en bra början vad gäller sökmotoroptimering. Dock måste man aktivt jobba med länkar in till sin webbplats för att kunna ranka högt. I del 2 av våra SEO-kurs går vi under en halvdag igenom:

  • Vikten av ett välgjort länkbygge
  • Strategier för att bygga länkar
  • Vilka tekniska parametrar som spelar in
  • Googles önskemål och regler
  • Tjänster och verktyg för länkbygge

Vissa delar är klart tekniska, men i väldigt stor mån handlar det om PR och “out reach”. Vi vill nå ut till webbplatser med bransch-koppling, till bloggare eller artikelsamlingar. Vi kollar även på taktiker där vi använder olika verktyg för att se vem som länkar till konkurrenterna, men också länkkatalogernas för- och nackdelar. Missa inte vår on-page SEO-kurs del 1, där du får kunskaper om optimering av er webbplats.

Länkbygge i det löpande SEO-arbetet

Eftersom länkbygget är en så väsentlig del när man arbetet med sökmotoroptimering hjälper vi er att ta fram en arbetsplan och en strategi för länkbygge framtiden. Publiceringscheman, varumärkesambassadörer och kontinuitet är viktiga hörnstenar i länkbygge för SEO, men hur gör vi det bäst och hur involverar vi hela organisationen? Det pratar vi om på SEO-kursen!

kursdeltagare-seo

Praktiskt uppbyggd kurs i Göteborg

Som deltagare på vår SEO-kurs i Göteborg kommer du få teoretiskt genomgång, men också en stor del praktiskt arbete. Våra pedagogiska kursledare tar exempel från era branscher och pratar och lär ut efter era speciella begränsningar och möjligheter.

Notera att SEO-kursen i länkbygge är en fortsättningskurs. Du kan givetvis gå denna ensamt om du redan har koll på on-page SEO optimering, men vi rekommenderar att ni går SEO-kurs del 1 först.

Ni förklarade tydligt, konkret och tog upp bra exempel.
Annelie Magnusson, Marina Rent & Fint

Kontakta oss för mer info

TopVisible genomför flera gånger varje år SEO-utbildning, SEO-seminarium och SEO-skola i Stockholm för alla typer av verksamheter.

Kommande kurser