SEO fortsättningskurs Stockholm

Fördjupa dina kunskaper i SEO

Den här kursen vänder sig till dig som gått grundkursen i Sökmotoroptimering (SEO) eller har en grundläggande kunskap i SEO on-page och off-page, och nu vill fördjupa dina kunskaper ytterligare i ämnet. Huvudsyftet med kursen är att uppdatera dig med Googles senaste förändringar och nyheter i Algoritmen.

SEO handlar om hur ni byggt upp er webbplats, strukturellt och innehållsmässigt. Det handlar både om hur man optimerar rent tekniskt men till stor del också hur du kan optimera med hjälp av riktigt bra innehåll på din site.

Digitala strategier kurs

Kursens innehåll

RankBrain

Vi kikar på RankBrain, Googles senaste AI (Artificial Intelligens)-systemtillägg i Hummingbird-algoritmen som hjälper till att bearbeta sökresultat på ett nytt sätt. RankBrain kan tolka lite mer luddiga sökningar och ta fram sökresultat baserat på kontext i ditt sök i större utsträckning. Det kommer leda till att du kan behöva tänka annorlunda när du sökoptimerar din webbplats. Relevansen i innehållet på din site kommer fortsatt spela en viktig roll och trovärdiga källor kanske ännu mer.

Separat mobil och desktopindex

Google kommer inom de kommande månaderna börja indexera sökresultat separat för mobila sök. Eftersom världen blir mer och mer mobil är det en naturlig utveckling.Vi går in på vilka utmaningar detta kan innebära för ert SEO-arbete.

Hur viktigt är content egentligen?

Ja, hur viktigt är det egentligen? Vi går in på hur du ska tänka när du skapar och underhåller ditt innehåll på din webbplats.

Länkstrategier 2019

Vi går in lite mer i detalj hur du ska tänka när du skapar och utvecklar dina länkstrategier under 2019.

Kontakta oss gärna för mer info kring denna fördjupningskurs i SEO i Stockholm!

 

Kommande kurser