SEO-kurs Länkbygge Malmö

SEO-kurs om länkbygge för dig i Malmö – lär dig allt om länkar till er webbplats

En webbplats som är tekniskt väloptimerad med bra skrivna texter är en bra början gällande sökmotoroptimering. Dock måste man för att kunna ranka högt jobba aktivt med länkar in till sin webbplats. I offpage kursen går vi bland annat igenom:

  • Vikten av ett välgjort länkbygge
  • Strategier för att bygga länkar
  • Vilka tekniska parametrar som spelar in
  • Googles önskemål och regler
  • Tjänster och verktyg för länkbygge

I väldigt stor mån handlar det om PR och “out reach” även om vissa delar klart är tekniska. Vi vill nåt ut till bloggare, artikelsamlingar eller webbplatser med bransch-koppling. Vi kollar även länkkatalogernas för- och nackdelar samt taktiker där vi använder olika verktyg för att se vem som länkar till konkurrenterna. I del 1 av vår SEO-kurs får du kunskaper om on-page optimering av er webbplats.

TopVisible ska ta på sig äran för en stor del av den över 50-procentiga försäljningsökning vi har haft de senaste sex månaderna, Carl Geijer, Barnskobutiken.se

Länkbygge i det löpande SEO-arbetet

Länkbygget är en viktig del när man arbetar med sökmotoroptimering och därför hjälper vi er att ta fram en arbetsplan och en strategi för framtida länkbygge. Varumärkesambassadörer, publiceringscheman och kontinuitet är viktiga hörnstenar i länkbygge för SEO, men hur involverar vi hela organisationen och hur gör vi det bäst? Det diskuterar vi på SEO-kursen!

SEO-kurs i Malmö

Praktiskt uppbyggd kurs i Malmö

På vår SEO-kurs i Malmö kommer du att få teoretisk genomgång men även en stor del praktiskt arbete. Vi har pedagogiska kursledare som tar exempel från era branscher och lär ut och pratar efter era speciella möjligheter och begränsningar.

SEO-kursen i länkbygge är en fortsättningskurs. Har du redan koll på on-page optimering kan du givetvis gå på denna ensamt men vi rekommenderar att ni går på del 1 av SEO-kursen först.

Kontakta oss för mer info och läs om våra köpvillkor här!

TopVisible genomför flera gånger varje år SEO-utbildning, SEO-seminarium och SEO-skola i Malmö för alla typer av verksamheter.

Kommande kurser