Kurs i Konverteringsoptimering (CRO) i Malmö

Heldags-kurs i konverteringsoptimering!

Under en heldag går vi igenom grunderna i konverteringsoptimering, bra verktyg att använda sig av och vilka typer av innehåll som driver konverteringar. Genom både teoretiska och praktiska exempel på webbplatser som är byggda på ett sätt som konverterar lär vi er hur ni lyckas.

När vi kommit till en punkt där vi driver mycket trafik till webbplatsen via annonsering, sökmotoroptimering eller sociala medier vill vi så klart ta hand om den och leverera innehåll som konverterar!

När du drivit in trafiken till din webbplats så gäller det att ta väl hand om den och se till att besökaren konverterar och gör den action som du vill. Vi lär er hur ni får kunden att stanna upp, skapa intresse under den korta tiden vi har på oss innan de lämnar och sedan gör det vi vill att besökaren ska göra.

Erik Björner, digital marknadsförare

Under utbildningsdagen går vi bland annat igenom:

  • Vad är konvertering och konverteringsoptimering
  • Hur du får en potentiell kund att konvertera
  • Varför och när ska du testa
  • Vilka typer av test kan vi göra
  • Vad är A/B-tester och hur fungerar det
  • Följ upp dina tester
  • Case
Kursdeltagare Google AdWords

Vår kursledare

TopVisibles Digitala marknadsförare Erik Björner som har mer än 10 års erfarenhet inom onlinemarknadsföring och älskar att ta sig an komplexa utmaningar och solida digitala strategier. Erik har bland annat utbildat för Google och Almi med deras satsning Digitalakademin.

Har du några frågor gällande utbildningen? Kontakta oss gärna på 040-616 08 88 eller maila info@topvisible.se

Läs mer om våra kurser i sökmotoroptimering, Google AdWords, Google Analytics och sociala medier här!

Kommande kurser