Lär dig grunderna i Inbound Marketing – Malmö

Skapa riktigt bra content som gör att du blir hittad av dina framtida kunder. Inbound Marketing ger dig fler leads och skapar långvariga relationer. Inbound är en marknadsföringsmetod som har 100 % fokus på kunden. Det handlar om att du ska få fler, men framförallt rätt besökare till din webbplats. I den här kursen får du lära dig grunderna i Inbound Marketing och efter dagens slut har du med dig verktyg, tips och tricks och en riktigt bra start för att komma igång med din Inbound Marketing Strategi.

Inbound Marketing kurs

Inbound Marketing – metodiken

Du får lära dig grunderna i Inbound och få en förståelse för metodiken i Inbound Marketing. Vi går igenom vad det är och hur det fungerar. Vi spanar in lyckade och mindre lyckade kampanjer.  

Skapa Buyer Personas

En av grundpelarna i Inbound Marketing är Buyer Personas. Du får lära dig vad buyer personas är och hur du på bästa sätt ska applicera och använda dessa i ditt företag. Vi kommer göra övningar och du får med dig verktyg för att ta fram just dina personas. 

Customer Journey

En annan grundpelare i Inbound är Customer Journey, eller vid annan benämning – kundresan. Du får lära dig vad kundresan är och hur du ska arbeta med dina framtagna personas i alla stadier i kundresan på bästa sätt. 

Content

Utan innehåll går det inte att arbeta med Inbound. Det handlar om att lyssna och förstå dina kunder. Du får lära dig hur du når ut med rätt information, till rätt person och vid rätt tillfälle. Vi går igenom hur man kan lägga till värde för kunden i varje steg under kundresan. Vilka olika kanaler bör ingå i din inbound marketing strategi och vilket material ska du publicera vart? 

Marketing Automation

Få mer tid över till annat (som att skapa content) genom att jobba med marketing automation. Du får lära dig vad marketing automation är och hur det fungerar. Hur kan man skapa skräddarsytt och personaliserat innehåll?  

Vem passar den här kursen för? 

 

  • För dig som vill lära dig grunderna i Inbound Marketing
  • För dig som vill få fler leads och få fler kunder
  • För dig som önskar att komma igång med din Inbound Marketing Strategi 

💰 Boka mer än två veckor före kurs för 500:- rabatt

Läs mer om våra kurser i digital marknadsföring här!

Kommande kurser