Annonsera på Facebook och Instagram i Malmö

Lär dig annonsera på Facebook och Instagram!

Under kursen får du ta del av statistik om Facebook- och Instagram-annonsering för att få en aning om vilken typ av effekt annonsering på Facebook och Instagram kan ha. Facebook och Instagram-användarna är numera vana vid annonser och det finns stora möjligheter att rekrytera både kunder och potentiella kunder om du marknadsför ditt företag på Instagram och Facebook på ett smart sätt.

Kursen innehåller både teori och praktiska övningar. Vi går igenom alla delar i annonserings-verktyget som används när man vill arbeta med marknadsföring på Facebook och Instagram.

Kurs i digital strategi hos TopVisible

Praktiskt uppbyggd kurs under en halvdag

Vi startar med att gå igenom lite teori och följer sedan upp med praktiska övningar för att ni ska kunna bekanta er med annonserings-verktyget ordentligt. Vi tar oss igenom och bygger upp annonser med olika mål steg för steg för att du ska få en klar bild av hur annonsbygget ser ut och fungerar.

Få grymma tips på hur du får större engagemang på Facebook här!

Under kursen ”Annonsera på Facebook och Instagram” lär du dig:

  • Hur förhållandet mellan Business Manager, Ads Manager och din privata Facebookprofil ser ut
  • Hur de olika nivåerna i Ads Manager ser ut; Kampanjer, Ad sets och Ads
  • Hur du skapar effektiva annonser, vilken typ av text och visuellt material som funkar bäst samt hur du kan jobba med CTAs (Call To Actions).
  • Vilka typer av annonseringsmål man kan jobba med
  • Vilka olika typer av segmenteringsalternativ som erbjuds
  • Hur du kan se och exportera olika typer av statistik i Ads Manager
  • Hur man laddar upp remarketing-listor om man har befintliga kundfiler
  • Förstå hur Power Editor fungerar

Vilken nivå är det på kursen?

Du behöver inga förkunskaper om att annonsera på Facebook eller Instagram men du ska ha med dig din dator samt startat en Business Manager där du har din/ditt företags sida samt åtminstone ett annonserings-konto upprättat.

Här fixar du business manager

Varför ska jag lära mig att annonsera på Facebook och Instagram?

Både Facebook och Instagram är viktiga annonserings-plattformar för svenska företag och om du syns i flödet kan du få både stor uppmärksamhet för ditt företag/produkter och tjänster men även förvärva många nya besökare och kunder till din webbplats, för en relativt liten budget. Om du arbetar aktivt med Content Marketing så är annonsering på Facebook och Instagram viktiga ingredienser i detta arbete.

Boka din plats senast två veckor före kursstart för 500:- i rabatt!

Kommande kurser