Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Så får du fler leads & kunder 2022!

25 november, 2021 @ 11:00 11:45Det nya året närmar sig med stormsteg och det är nu hög tid att planera inför 2022. Under vårt kommande webinar delar vi med oss av hur alla inom B2B kan generera fler kvalitativa leads och hur du ökar din kundbas.

Processen som sker när ni attraherar och engagerar besökare som kan tänkas köpa era produkter eller tjänster med målet att konvertera dessa till kunder kallas leadsgenerering. Under det här webinaret kommer du få ta del av tips för att driva högkvalitativa leads, både kortsiktigt men även långsiktigt.

Häng med oss online och ta del av vår kunskap & egna erfarenheter kring leadsgenerering!

Caroline Skogh Topvisible

Caroline Skogh
Head of Marketing

Caroline jobbar med den interna marknadsföringen och sitter dagligen med leadsgenerering. Hon älskar verktyget HubSpot och har en extra passion för Marketing Automation.

Carl-Gustaf Kesselman
Digital marknadsförare

Carl-Gustaf hjälper dig och företaget att ta nästa kliv i den digitala resan. Han älskar att jobba med synlighet genom allt från SEO, SEM och har en extra kärlek för rörligt material.

Om våra webinar

Våra webinar är helt kostnadsfria, när du anmäler dig kommer du att få ut information till din e-post med länk till sändningen. Så, det är bara att skicka in din anmälan och logga på den 25 november!