Helt nya kurser – ta sommarsemester som en Google-mästare

Publicerat av

Här kommer ett påskägg från TopVisible och det innehåller nya kursdatum och helt nya kurser! Ni har kanske hört oss prata om dem tidigare, våra populära och pedagogiska kurser i Google AdWords och SEO. Inte bara har dessa superomtyckta kurser fått nya datum i vår och sommar, vi kompletterar dessutom arsenalen med två nya kurser; Google Analytics och Teknisk SEO.

 

Innan du börjar kryssa datum i kalendern, ta en minut och kolla på bildgalleriet nedan, samt läs vad några av vårens deltagare hade att säga om kurserna:

Tusen tack för en superbra dag igår! Har med mig massor av inspiration och idéer hem. Hade helst velat kasta mig in i SEO-arbetet för våra hemsidor, men verklighetens alla andra projekt kallar. Skönt att ha kunskapen med sig, mycket lättare att jobba med hemsidesmaterial och ställa krav på innehållet
Caroline Petersson, Marknadskommunikation, Lahega Kemi
Tack för en givande kurs. Jag uppskattar att den var hands-on med flera praktiska övningar. Det var mycket positivt att både tekniska aspekter och kommunikationsperspektivet täcktes in, dvs. förutom att behärska tekniken måste man också vara bra på “content strategy” – att skapa intressant och interaktivt innehåll. Jag kan varmt rekommendera den här kursen.
Hälsar Eva Nelsson, kommunikationsansvarig Campus Helsingborg, Lunds universitet
Här är datumen du behöver hålla koll på i vår och i sommar. Klicka in dig på respektive datum för att läsa mer om vad kursen innehåller och kostar. Letar ni efter en kurs, men hittar inga datum som passar? Kontakta oss så hjälper vi er med företagsanpassade utbildningar!

April

Maj

Juni

Vänta inte med att anmäla er! Vi erbjuder ett boka-tidigt-pris på alla kurser och många av dem fylls på snabbt. Ta chansen innan sommarsemestern att bli en mästare på konsten att komma först på Google!

Dela gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *