Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Inbound Marketing (online)

17 november, 2020 @ 09:00 12:00

Skapa riktigt bra content som gör att du blir hittad av dina framtida kunder. Inbound Marketing ger dig fler leads och skapar långvariga relationer. Inbound är en marknadsföringsmetod som har 100 % fokus på kunden. Det handlar om att du ska få fler, men framförallt rätt besökare till din webbplats. I den här kursen får du lära dig grunderna i Inbound Marketing och efter dagens slut har du med dig verktyg, tips och tricks och en riktigt bra start för att komma igång med din Inbound Marketing Strategi.

Läs våra kursvillkor här.

Detaljer

Datum:
17 november
Tid:
09:00 – 12:00
Pris:
995:- ex.moms
Evenemang Kategori:
Webbplats:
topvisible.seKommande kurser

ons 23
ons 30

SEO (sökmotoroptimering)

30 september @ 09:00 - 12:00
okt 08

Google Analytics (online)

8 oktober @ 09:00 - 12:00

Inbound Marketing – grundpelare

Du får lära dig grunderna i Inbound och få en förståelse för metodiken i Inbound Marketing. Vi går igenom vad det är och hur det fungerar. Vi spanar in lyckade och mindre lyckade kampanjer.

Skapa Buyer Personas 

En av grundpelarna i Inbound Marketing är Buyer Personas. Du får lära dig vad buyer personas är och hur du på bästa sätt ska applicera och använda dessa i ditt företag. Vi kommer göra övningar och du får med dig verktyg för att ta fram just dina personas.

Customer Journey 

En annan grundpelare i Inbound är Customer Journey, eller vid annan benämning – kundresan. Du får lära dig vad kundresan är och hur du ska arbeta med dina framtagna personas i alla stadier i kundresan på bästa sätt. 

Content

Utan innehåll går det inte att arbeta med Inbound. Det handlar om att lyssna på och förstå dina kunder. Du får lära dig hur du når ut med rätt information, till rätt person och vid rätt tillfälle. Vi går igenom hur man kan lägga till värde för kunden i varje steg under kundresan. Vilka olika kanaler bör ingå i din inbound marketing strategi och vilket material ska du publicera vart? 

Marketing Automation 

Få mer tid över till annat (som att skapa content) genom att jobba med marketing automation. Du får lära dig vad marketing automation är och hur det fungerar. Vi tittar in i verktyget för att se hur det faktiskt ser ut i praktiken. Med hjälp av Marketing Automation kan du skapa skräddarsytt och personaliserat innehåll!  

Caroline Skogh Topvisible

Kursledare

Caroline Skogh
Marketing Coordinator
caroline.skogh@topvisible.se

Caroline jobbar som Marketing Coordinator och extra passion ligger i att få jobba med Inbound Marketing och Marketing Automation. Topvisible är certifierade HubSpot Partners & Caroline håller sig ständigt uppdaterad & har flera certifieringar, bland annat i Inbound Marketing.


Vem passar denna kursen för?

  • För dig som vill lära dig grunderna i Inbound Marketing
  • För dig som vill få fler leads och få fler kunder 
  • För dig som önskar att komma igång med din Inbound Marketing Strategi