Amazon kurs på 6 veckor

Bemästra Amazon med vår 6-veckors onlinekurs!

Lästid: 3 minuter

Nu lanserar vi vår nya 6-veckors Amazon onlinekurs. I den här fullpackade onlinekursen kommer du att lära dig alla insider tips och strategier som krävs för att lyckas på marknadsplatsen. Vi kommer att arbeta med dig personligen i ditt företag varje vecka. Tillsammans kommer vi att analysera dina produktval, produktsidor, affärsmetoder, hjälpa dig att bygga din lanseringsplan, optimera dina PPC-kampanjer och ge dig personlig rådgivning så att du uppnår dina inkomstmål.

Vad ingår i Amazon-kursen?

I början av varje vecka så kommer en ny videomodul med teori, praktiska exempel och uppgifter att släppas. Tillsammans med mig, André Maass, och Laura Ramadani, kommer vi ha live gruppmöte varje fredag där vi repeterar veckans lektioner, du får återkoppling på din uppgift och vi besvarar dina frågor och funderingar.

Utöver klassens interna grupp på Facebook får du även full tillgång till “Amazing Masterclass” VIP-grupp. Det är en grupp där jag bjuder in alla deltagare som någonsin har gått kursen. Här kommer både deltagarna och mentorerna ge dig bättre svar på dina frågor om Amazon än vad Google gör. Jag kommer bland annat att dela de senaste strategierna, Amazon-nyheterna, uppdateringar i algoritmen och i Amazon TOS. När det sker en stor uppdatering så kommer jag att föreslå eventuella förändringar som du behöver göra i respons till uppdateringen och mycket mer. En mentor är bra men en hel grupp av Amazon-experter är oslagbart!

Denna kurs är menad för företag som redan är igång och säljer. Är det inte du? Inga problem, vi har tänkt på dig också. Senare i år kommer vi att lansera en onlinekurs i Amazon, där jag går igenom hela processen steg för steg. Kursen kommer innefatta allt ifrån hur du skapar ett varumärke, hittar rätt produkt och förhandlar med fabrikerna till att du byggt ett vinstdrivande företag på Amazon som du kan antingen sälja eller njuta av den nästan passiva inkomsten.

Sneakpeak på vår Amazon onlinekurs

Detta gäller för 6-verckors Amazonkursen:

Vecka 1: Introduktion och skapa Seller Central konto

Vecka 2: Bygg en stabil grund för ditt varumärke

Vecka 3: Hitta de bästa produkterna att sälja på Amazon

Vecka 4: Sökordsanalys & skapa högt konverterande produktsidor

Vecka 5: Skaffa fler produktrecensioner & skapa kampanjer

Vecka 6: Optimeringsstrategier & Skydda ditt varumärke

 

Du får även tillgång till:

  • Obegränsat med SOP:er & guider 
  • Färdiga och beprövade mallar
  • Bonus material

Vi vill försäkra oss om att du får en 5-stjärnig upplevelse och att du får den hjälp du behöver. Därför kommer det bara finnas ett begränsat antal platser tillgängligt.


New call-to-action

Vem är kursledare för denna kurs i Amazon?

Mitt namn är André Maass. Jag är 26 år gammal och är en tekniknörd. Min resa med Amazon började en kall vinterdag i slutet av 2014, jag jobbade som larmförsäljare vid tillfället. Under en rast när jag satt med mobilen upptäckte jag en onlinekurs om dropshipping. För er som inte vet vad dropshipping är så är det att din fabrik skickar produkten direkt till slutkund. Du behöver inte köpa in ett helt lager av produkter att ha hemma och du kan ta betalt av kunden först och sen betala fabriken. Det är ett fantastiskt koncept för att starta upp en billig e-handel snabbt. Det är dock oftast lång leveranstid på produkterna vilket är en nackdel.

Jag hoppade på denna kursen och satte igång. De rekommenderade några olika försäljningskanaler som bland annat Ebay, Shopify och Amazon, och jag provade dem alla. Under Q2 2015 gick min första produkt live på Amazon. Det tog inte lång tid för mig att inse kraften av den organiska trafiken. Sex månader senare lanserade jag produkt nummer två. Jag sa upp mig som larmförsäljare och började jobba med Amazon på heltid.

2018 hade jag slutfört 5 olika “Sälja på Amazon”-kurser samt deltagit på Amazon-workshops och -konferenser runt om i världen. Jag hade skapat 2 varumärken som enbart använde Amazon som försäljningskanal. Jag bestämde mig då för att ta mitt företag till nästa nivå, men kände att jag saknade vissa kunskaper som skulle krävas för att nå mitt mål. Jag ansökte till IHM Business School och studerade till E-Commerce Manager.

Det var under min utbildning som jag kom i kontakt med företagsgruppen TMG och Topvisible. De inspirerade mig att börja lära ut mina kunskaper om Amazon och hjälpa andra att lyckas på marknadsplatsen så som jag har gjort. Sommaren 2020 tog jag examen med ett nytt brinnande intresse och nu vill jag se till att du är nästa framgångshistoria på Amazon!

New call-to-action
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *