TopVisible har rätt att ställa in en kurs om deltagarantalet anses för lågt. Ställs en kurs in har du rätt att återfå eventuella betalda kursavgift. Alla priser på hemsidan är exkl. moms. Fakturering sker i regel strax efter kursen.

Anmälan

Har du frågor kring din anmälan – kontakta oss på info@topvisible.se som står som avsändare. I kallelsen anges den kurs/det evenemang du anmält dig till samt kostnaden.

Om du inte betalar fakturan före utsatt förfallodatum debiteras du en påminnelseavgift.

Avbokning

Anmälan är bindande och du har rätt att avboka utan kostnad senast 14 dagar före kursstart.

Avbokar du senare än 14 dagar före men senast en vecka före kursstart 50% av kursavgiften. Vid senare avbokning än en vecka före kursstart debiteras du hela kursavgiften. Du kan alltid skicka en annan person i ditt ställe om du inte har möjlighet att gå kursen vid tillfället. Om platser finns på kurs vid annat datum så går det bra att omboka till detta datum.

Om du på grund av sjukdom (som ska styrkas med intyg) eller avflyttning från orten, måste avbryta kursen betalar du för de kurstillfällen som hållits samt en administrationsavgift.

Behörig

Om du är under 18 år måste din målsman godkänna din kursanmälan och köpvillkoren. När köpvillkoren accepteras bekräftas att du har målsmans godkännande.

Kundregister

I och med att du godkänner köpevillkoren, vilket måste ske för att anmälan ska kunna göras, samtycker du till att registreras för vidare information från Topvisible. Registret är till för att bl.a. kallelser och fakturering ska kunna ske effektivt. Det kan även komma erbjudanden om andra kurser och du kommer att få vårt nyhetsbrev (som du enkelt kan avregistrera dig från).

Om du vill avböja information, vänligen meddela Topvisible skriftligen.

GDPR

Vi följer gällande regler enligt datainspektionen och GDPR.