ToppenMorgon

Fullbokat – Upptäck Analytics bortom sessioner, förvärv och avvisningsfrekvens!

Denna ToppenMorgon går vi igenom 4-5 områden du kanske inte upptäckt i Google Analytics. Vi snackar om Segment, Event, Internsök, E-handelsspårning, Tag manager. Vi avslutar med att visa Googles nyhet ”Google Data Studio” (obs – kan dra över tiden något).

Som ”Goodiebag” kommer vi skicka med en liten flyer med vad vi anser vara absolut minimum för att ha ett korrekt uppsatt Analytics-konto.
Vi ses den 28 april, och som vanligt är det först till kvarn som gäller.
Seminarie om Google AdWords

 Vad är ToppenMorgon?

ToppenMorgon är ett frukostseminarium vi bjuder in till den sista fredagen i varje månad. Förutom att våra konsulter berättar om det senaste och det hetaste inom vår nisch får du möjligheten att mingla med andra intresserade, samt att vara med i utlottningen om en gratis kurs! Varje månad handlar frukostseminariet om olika teman där vi tidigare pratat om t.ex, sökordsanalys, anpassade rapporter och olika söktrender.

Upplägget på vårt frukostseminarium är enkelt:

  • Vi köper frallor och pålägg (och sätter på kaffe såklart!)
  • Vi förbereder en kort men lärorik halvtimme
  • Du äter frallor, minglar och lär

Anmäl dig i formuläret högst upp. Allting är helt kostnadsfritt, men anmäl dig bara om du vet att du kommer. Skulle du få förhinder, så hör gärna av dig. OBS! Platserna är begränsade så först till kvarn gäller.

Som vanligt och i mån av tid vill vi även berätta korta nyheter som vi snappar upp om SEOPPC och internetmarknadsföring

Välkommen!

 

Kommande kurser