SearchStars 2017 – sökkonferens i Malmö!

SearchStars – sökkonferens i världsklass!

Den 10 oktober välkomnar vi på TopVisible er till SearchStars i Malmö, en heldagskonferens med talare ifrån hela världen och fokus på sök, sociala medier och digital analys! Boka din biljett före 10 september för Early bird-pris.

Hög nivå

Våra talare och våra ämnen håller en hög nivå, konferensen vänder sig till dig som har en gedigen kunskap inom den digitala världen och vill utmanas och få nya insikter. Talarna kommer att vara väldigt konkreta, varje presentation avslutas med listor på tips till er!

Våra sökstjärnor (uppdateras)

Ronell Smith, Moz

 

Charlie Williams, Screaming Frog

 

Aleyda Solis, Orainti

 

James Finlayson, Verve Search

 

SEO ♥ PPC ♥ Sociala Medier ♥ Digital Analys

Alla ni som känner oss vet vad vi älskar, vi spenderar varje dag med att hjälpa våra fina kunder att lyckas på webben och med att dela med oss av vår kunskap via workshops, föreläsningar och kurser. Vi vill bli utmanade och vi vill vara kunskapsledande inom branschen – vi ser själva fram emot att se alla talare, vi vet att vi kommer att bli utmanade. Dagen kommer att vara fylld med viktig, rolig, kreativ och nydanande kunskap inom SEO. PPC, Sociala Medier och Digital Analys!

Talare och utställare

Vill du tipsa om en talare eller få reda på mer om möjligheter för att ställa ut? Kontakta Anna-Karin Persson som är eventansvarig på anna-karin.persson@topvisible.se eller 0723-26 87 00

Hoppas att vi ses på Slagthuset den 10 oktober, och missa inte att köpa din Early bird-biljett till det grymma priset 1995:- före den 10 september!

Kommande kurser