Search Heroes – Sveriges bästa sökkonferens!

Onsdagen den 16 november bjuder vi på TopVisible tillsammans med David Klein, grundare av Internet i Fokus in till årets Search Heroes.

Under en heldag i Malmö har vi bjudit in ett stort gäng fantastiska talare som avhandlar ämnen inom digital analys, sökmotoroptimering, Google AdWords och digitala trender. Föreläsarna håller en hög nivå på sina föreläsningar och målet är att alla besökare ska få med sig en massa konkreta saker att arbeta med.

Moderator

Dagen leds av vår ytterst kompetenta moderator Lilly Smajli Gashi som är Digital Marketing Director på Fyrklövern. Lilly har bland annat en karriär bakom sig på Google, vann Google Allstar 2015 och har 39 digitala certifikat.

Lilly Smajli Gashi moderator på Search Heroes

Några av våra talare

  • Linus Larsson, Global Online Traffic Manager på Thule Group. Linus kommer att tala om hur du lyckas med en global SEO strategi och samtidigt behålla ett lokalt lingo!
  • Zineb Ait Bahajji som sedan 2013 har arbetat på Google i Zürich, det senaste året som Program Manager där hon är involverad i spännande projekt kring framtiden i Google Search. Vilket också är det hon kommer att tala om.
  • John Ekman, grundare av Conversionista! talar om hur du arbetar datadrivet med att förstå vilket innehåll som leder resultat på vilket sätt och hur du kan använda dina insikter för att optimera ditt innehåll för konvertering.
  • Fredrik Winberg, CMO på Caliroots berättar om hur du lyckas med lanseringar av nya marknader och jobbar med digital marknadsföring (Adwords, Facebook, Affiliate och SEO) lokalt.
  • Maria Eckerwall, TopVisibles VD, med ett förflutet på Google i Dublin och expert på Google AdWords talar om de dagliga förändringarna i Google AdWords-kontot och hur vi ska göra för att hänga med!

 

Vem bör besöka oss?

Arbetar du med digital marknadsföring idag och vill bredda eller fördjupa dina kunskaper? Då har du hittat rätt! Dagen ger dig konkreta och handfasta tips på hur du kan bli ännu mer ninja på det du gör än idag. Dessutom är det en ypperlig chans att mingla med likasinnade!

Årets arena

Vi kommer att hålla till på vackra High Court som ligger ett par minuters promenad från Malmö Centralstation. Vi föll för kontrasten mellan det nya digitala och det anrika historiska i dessa lokaler.

Vad ingår?

I biljettpriset ingår förmiddags-, och eftermiddagsfika, en fantastiskt fin lunch från High Courts kök och självklart alla föreläsningar under dagen.

Missa nu för allt i världen inte att boka din biljett, det kommer att bli awsome!!

Har du några frågor kring Search Heroes – kontakta Anna-Karin på 0723-26 87 00

Kommande kurser