Kurs sociala medier Malmö

Lär dig att förstå hur ditt företag kan använda sociala medier!

Under en heldag går vi igenom hur ni prioriterar bland alla olika sociala kanaler som finns idag och väljer ut rätt vägar för ert företag. 70% av alla svenskar använder Facebook och det är det största sociala mediet i Sverige idag – med det sagt så är det inte alltid den mest naturliga kanalen för er att använda.

Det finns många olika vägar att gå – Pinterest, Instagram, Google+, Twitter, LinkedIn, Snapchat etc. Vi lär er att identifiera vart ni bör finnas och hur trenderna ser ut!

Fördelar man tiden som spenderas på sociala nätverk på alla internetanvändare blir genomsnittet drygt 4 timmar per vecka – iis 2015

Utbildningen innehåller både praktiska och teoretiska exempel. Vi presenterar case för företag som lyckats både bra och mindre bra med kampanjer i sociala medier.

Vilken typ av innehåll fungerar bäst i de olika medierna och hur skriver du content som engagerar delas och sprids? Allt detta går vi genom under utbildningen!

Under dagen pratar vi även om vilka olika vägar som finns med annonsering på sociala medier och vad som ger bäst avkastning generellt. Hur får du bäst organisk spridning i sociala medier och hur får du fler följare?

Kursdeltagare på TopAcademy

Under utbildningsdagen går vi bland annat igenom:

  • Vilka kanaler finns och vilka kanaler är relevanta för olika målgrupper
  • Skapa relevant innehåll i sociala medier
  • Hur skapar man en kampanj och optimerar den – optimera den organiska spridningen
  • Vilken budget bör avsättas för annonsering i sociala medier
  • Mål för sociala medier
  • Hur tar man reda på vilken målgrupp man ska vända sig till
  • Hur knyter man ihop aktiviteten i sociala medier med övrig annonsering och övrigt innehåll
  • Case

Har du några frågor gällande utbildningen? Kontakta oss gärna på 040-616 08 88 eller maila till info@topvisible.se

Läs mer om våra kurser i konverteringsoptimering (CRO), content marketing, Google AdWords, Google Analytics och sökmotoroptimering här!

Kommande kurser